Skotland

/Skotland
Skotland2018-08-30T10:47:10+00:00

Skotland – Højlandshjorte, hind/kalv, råbukke & småvildtjagt/roughshooting

Man siger om Skotland, at man her opleve samtlige fire årstider inden frokost, og at der kun findes tre slags vejrlig ”Det regner – det begynder lige straks at regne – det har lige regnet”.
Vel kan det skotske landskab og klima være troldsk som få, hvor landskabet det ene øjeblik er smilende og solrigt, det næste mørkt, koldt og truende, men hvilket jagtland!

Dette er Europas sidste uberørte vildnis, som er bestående af dramatiske bakker, bjerge, frodige dalstrøg og små isolerede landsbyer, hvor livsrytmen er “fra før verden gik af lave”. Skotland er på en og samme gang vild og vidunderlig!
Hver eneste plet på kortet er et fortryllende eventyr med romantiske borge, slotte og minder fra en stormfuld fortid, hvor sækkepiber, et uhyre i en sø, whisky og mænd i kilt er andet end smarte reklametricks for turisternes skyld. Her er samlet en verden af naturscenerier, som ikke findes lige:
– her er jagt for naturnydere!

Går du med en drøm om en jagtrejse til Skotland, så har Scotsport alt hvad du leder efter. Her er ubeskrivelig hjortejagt, storslået bukkejagt og ikke mindst hundyrsjagt, småvildtjagt og roughshooting på nogle af nordøst Skotlands bedste revirer. Glæd dig til at opleve jagten i Skotland! – en rejse du aldrig kommer til at fortryde.

FACEBOOK

Ring til os her 

Find os her