Firmaprofil

/Firmaprofil
Firmaprofil2018-06-14T11:38:09+00:00

Firmaprofil

Scotsport UK v/ Alf Sørensen har idag eksisteret i næsten 30 år og Jelling Jagtrejser blev grundlagt i 1998.
På det tidspunkt havde Kasper Andersen fra Jelling Jagtrejser arbejdet i rejsebranchen 12 år og bl.a. startet Jelling Rejser, som stadig eksisterer og sælger gruppe- og specialrejser til foreninger, skoler, klubber, firmaer osv.
Samarbejdet mellem Scotsport UK & Jelling Jagtrejser var en realitet pr. 20. januar 2012. Jelling Rejser har Scotsports danske agentur. Alle rejser handles derfor hos Jelling Rejser, reg. nr. 1450 i Rejsegarantifonden.

Hos Scotsport & Jelling Jagtrejser er det vores mål at udbyde jagt- og naturoplevelser til rejseglade jægere, så jagten bliver den rigtige og egentlige indgangsvinkel til oplevelsen af jagtlandet.

Alf Søresnen og Kasper T. Andersen har tilsammen mere end 45 års jagterfaring fra de fleste steder i verden.
“Et selvoplevet kendskab til revirerne, vildtarter og jagtformer, gør os i stand til alene at udbyde afprøvede og testede revirer. Vi har jaget over alt i i UK og har således personlige jagterfaringer fra samtlige jagtformer i UK”.

Scotsport & Jelling Jagtrejser tilbyder alene revirer, som har en stærk og varieret bestand af vildt. Vi vil forud for rejsen bestræbe os på at give vores jagtgæster et reelt billede af, hvilke oplevelser der venter dem.

Scotsport & Jelling Jagtrejser formidler jagtlige oplevelser – ikke vildt og ikke trofæer.
Vejr, vind, din dygtighed som jæger, din egen evne til indlevelse og engagement og andre uforudsigelige forhold er vigtige faktorer, som er udslagsgivende for din jagtrejses succes”.

”Vi ved, hvad vi sælger – du ved, hvad du køber!”

Aflæg evt. vores kontor i Østjysk Huntingcenter på Kildeparken 32, 8722 Hedensted et besøg for en kop kaffe og en hyggelig snak om jagt i vores dejlige omgivelser.

Vi vil se frem til samarbejdet omkring din næste jagtrejse!

FACEBOOK

Ring til os her 

Find os her