Craigston Castle Estate

/Craigston Castle Estate
Craigston Castle Estate2018-09-10T15:02:18+00:00

Craigston Castle Estate

Rejsen

Craigston Castle Estate med omkringliggende farmområder, er beliggende i det nordøstlige Skotland ved byen Turriff, 50 km nordvest for Aberdeen lufthavn.

Godset med omkringliggende farmområder har et jordtilliggende på mere end 2500 hektar blandingsterræn, bestående af skove og frodige landbrugsarealer med mose, eng- og kyststrækninger.

En flot og varieret landskabstype som er en ideel biotop for en stor bestand af stærkt råvildt, hvor der årligt kan nedlægges omkring 35 bukke, heraf enkelte i medaljeklasse.
Der kan også være mulighed for at kombinere bukkejagten med andre aktiviteter såsom; laksefiskeri i River Deveron, put & take ørred fiskeri, uformel duejagt og havfiskeri i sæsonen.

Bukkejagten

Til bukkejagten er der fast tilknyttet 2 stalkere, men yderlig 2 stalkere kan inddrages således, at op til 4 jægere kan jage 1:1 i samme periode. Det forventes, at den enkelte jæger får mulighed for at nedlægge gennemsnitlig 1 buk pr. dag eller mellem 3-5 bukke pr. jagtuge, bestående af 3-4 dages jagt med 6-9 pürsch.

Transport og våbentilladelse

Der findes daglige afgange til Aberdeen Lufthavn bl.a. fra Esbjerg, Ålborg og Kastrup. Jelling Jagtrejser & Scotsport er naturligvis gerne behjælpelig med at bestille flybilletter. Fra lufthavnen til Craigston Castle er der cirka en lille times kørsel.

Som en generel regel benyttes der udlejningsvogn fra lufthavn til indkvarteringsstedet samt til mødestedet med skytterne.

Jelling Jagtrejser & Scotsport arrangerer alle formaliteter i forbindelse med udstedelse af UK våbentilladelse der koster DKK 550,- pr. våbentilladelse.

Indkvartering

Indkvarteringen foregår på et af Skotlands ældste slotte Craigston Castle der blev bygget i år 1605 af den kendte Urquhart familie. Slottet er beliggende i et naturskønt område kun 15 kimometer fra den skotske nordkyst nær byen Turriff kun 50 kilometer fra Aberdeen lufthavn.

Der findes mange flotte seværdigheder langs den skotske nordøst kyst, herunder fiskerimuseer og akvarier. Ligeledes findes der også mange restauranter og pubs i området, samt supermarkeder hvor man kan gøre sine egne indkøb hvis man foretrækker at spise hjemme.

Indkvarteringen er på egen forplejning i dobbeltværelse. Der er evt. tillæg på enkeltværelse på GBP 50 pr. nat.

Priser

Priseksempel 1
Prisen inkluderer:

  • 3 dages jagt (6 pürsch)
  • 4 dages hotelophold med morgenmad eller i feriehus på egen forplejning
  • Indkvartering i dobbeltværelse v. hotelophold
  • Kørsel på reviret

Pris pr. jæger med jagtføring 2:1    Kr. 6.500,-
Pris pr. jæger med jagtføring 3:2    Kr. 7.200,-
Pris pr. jæger med jagtføring 1:1    Kr. 8.800,-
Pris pr. ikke jagende ledsager         Kr. 2.500,-

Priseksempel 2
Prisen inkluderer:

  • 4 dages jagt (8 pürsch)
  • 5 dages hotelophold med morgenmad eller i feriehus på egen forplejning
  • Indkvartering i dobbeltværelse v. hotelophold
  • Kørsel på reviret

Pris pr. jæger med jagtføring 2:1    Kr. 8.800,-
Pris pr. jæger med jagtføring 3:2    Kr. 9.750,-
Pris pr. jæger med jagtføring 1:1    Kr. 11.250,-
Pris pr. ikke jagende ledsager         Kr. 3.375,-

Prisen inkluderer ikke: mad og drikke, evt. enkeltværelsestillæg, trofæafgifter iht. prisliste, drikkepenge til stalker, trofæbehandling min. GBP 25 pr. buk, evt. riffeleje og ammunition samt flybillet og lejebil.

Trofæafgifter:

Bukke op til medaljeklasse GBP 225
Bronzemedaljebuk GBP 500
Sølvmedaljebuk GBP 800
Guldmedaljebuk GBP 1200

OBS. vi tager forbehold for prisstigninger både på rejse og trofæafgifter i forbindelse med årsskifte.

FACEBOOK

Ring til os her 

Find os her